tirsdag, desember 19, 2006

Nøklene levert

Dagen idag begynte som så mange andre dager framover vil begynne. Med frost på frontruta. Egentlig ganske stilig hvis du er ute i så god tid at du kan ta deg tid til å legge merke til det og ikke skrape det bort med en gang.
Etter endt dag på jobb, som forøvrig var en stille og behagelig dag, var det hjem for å hente de siste tingene som sto igjen. Blant annet fryseboksen "min" (tilhører egentlig storesøstersen, men jeg har fått låne den), støvsugeren, radiatoren og sommerdekka. I tillegg tok jeg en siste shine over kjøkkengulvet med salmiakk og klut, for å ha gjort min del av utvasken. Har vondt i armene etter gnikkingen og skuringen som har blitt gjort på kjøkkenet. Og sannelig ble det skinnende flott både her og der. Noe satt så godt fast at jeg ikke fikk det bort, samme hvor mye jeg prøvde, men jeg må innrømme at Salmiakk absoultt kan gjøre vidunderverker på fettflekker og annet smuss.

Og etter å ha gjort dette, og hjulpet sambo-Håken (bare "Håkon" fra nå av) å kjøre mye ræl på søpla, var tiden kommet for å låse døren til Torridalsveien 4 for siste gang. Nå er nøklene levert, og en epoke forbi...

Dermed gjenstår det bare å få ryddet kontoret i løpet av januar. Eller der omkring... ;)

2 kommentarer:

Torgeir Hauge sa...

Jeg kan, uten forbehold, siteres på dette: Takk Gud, for at jeg slapp å vaske DET kjøkkenet!

agk sa...

Hadde du sett det nå hadde du vært stolt av meg ;)