lørdag, juni 16, 2007

En sårt etterlengtet oppdatering

Det er lenge siden jeg har vært her nå, så det er nok på tide med en oppdatering. Noe av grunnen er at nettsidene til RU er nede, og filmanmeldelsene derfor ikke er lagt ut der. Jeg har lagt ut noen på Facebook (ja, det er der jeg har vært mest siden sist), men dessverre er det ikke alle som har tilgang dit. Noe som gjør at jeg ikke har publisert anmeldelsene her. Fordi jeg ikke kan linke til de, rett og slett.
Her er filmene som er anmeldt:
 
Ellers har jeg dykket litt, blant annet på Seattle. Et av de mest berømte vrakene på Sørlandet. Stammer fra krigens dager. Ble skutt i brann, drev rundt i 3 døgn før det sank ute i Korsvikfjorden. Ho ligger ganske dypt, fra 23-72m. Vi var nede på flaskene, som det heter. Det er ca 38m. I tillegg har jeg fått noen flere kamskjell, og vært med på et kurs.

Ellers går mye av tida med til jobb og sånn, som vanlig. Og film. I skrivende stund sitter jeg iVennesla og er på jobb her. Vært stille. Blir her fram til imårra ettermiddag, så jeg satser på at 
det i alle fall blir noe å gjøre. 
For 3 uker siden klippet jeg av meg håret. Det var utrolig digg å kjenne vinden leke langs hodebunnen igjen. Lenge siden sist nå. Har latt det gro siden da, så nå er det blitt ca 1cm eller no. Må snart stusse det litt igjen, for det blir litt sånn piggsvin når alt er like langt. Regner med det blir en armycut, men har ikke helt bestemt meg enda. Får se når tiden kommer. Er fornøyd med at jeg enda ikke er blitt solbrent. Har vært mye i sola, for det har det vært plenty av den siste tida, men takket være sunn fornuft og solkrem har jeg blitt forskånet for den typen ubehageligheter.

Ingen kommentarer: