torsdag, februar 07, 2008

My Home, My Castle

Igår ettermiddag fikk jeg bekreftet dette gledens budskap: Jeg er blitt gjeldsslave :D
En leilighet i Marviksveien 9, som du ser vindet til på bildet, skal få mitt navn på seg. Både på døra og på ringeklokken utenfor.
Og idag, torsdag, var det tid for kontraktskriving i banken. Min kjære far kom da ens ærend til Sørlandets Hovedstad med ekspressbuss for å sette sitt navnetrekk på dokumentene i banken. Her står han signeringsklar utenfor bankens lokaler med dokumentmappen, som han forøvrig hadde med bare for sikkerhetsskyld i tilfelle han fikk med seg noen papirer (noe han også fikk), trygt under armen. Egentlig var planen at nøkkelovertakelsen skulle foregå nå i ettermiddag, men uante fartsdumper senket ned prosesshastigheten noe. For det viste seg plutselig at etter som mor og far, a.k.a. mamma og pappa, bor sammen i samme bolig må BEGGE to signere når det skal kausjoneres. Noe ikke bankmannen min, som jeg liker å kalle Halvard, heller hadde fått med seg. I skrivende stund er nevnte dokumenter på veg hjem til mor så hun kan sette sitt navnetrekk på allerede nevnte papirer og disse så sendes i retur til banken. For dere som lurer på det er det Nordea som er blitt banken min nå. Og slik det ligger an blir nøkkelovertakelsen omtrent en uke fra....nå.

2 kommentarer:

Torgeir Hauge sa...

Gratulerer! :) Så det blir rene Klausen-blokka på Lund dette nå? ;) Dere klarer vel ikke være FOR langt borte fra hverandre, tenker jeg. Kjekt å få sitt eget i hvert fall. Gleder meg til å se bilder.

Men nå må jeg vel bare innse at det blir enda vanskeligere å få deg vestover på permanent basis. Sukk.

Anonym sa...

Gratulerer med kåk og velkommen i gjeldsslavenes rekker! ;)