søndag, september 21, 2008

Meg på snarvisitt hos Søstersen

Forrige helg var det tid for en aldri så liten tur innover i landet, nærmere bestemt Kviteseid i Telemark, der Søstersen nå har fått sitt tilholdssted. Hun jobber jo nå som Info- og Miljøarbeider ved Kvitsund Gymnas (beste skolen i landet). I tillegg var det Dyrsku i Seljord, så jeg bestemte meg for å slå to fluer i ett smekk.

Helgen var stille og rolig på igrunn alle måter. Jeg kom opp på fredags quelden. Laget hjemmelagde hamburgere (etter tips fra Tine som jeg besøkte i Åmli på tur oppover) med stor suksess. Til burgerne var det siste 3 episodene av Doctor Who ses 4. Og for en avslutning på sesongen! Rose, Martha, Jackie, Sarah Jean, Mikey, Donna og ikke minst the Doctor himself :D Trist at det er over. Men det kommer mer. Til jul...


Lørdag var det duket for Dyrsku. Glade til sins, etter en god frokost, satte vi nesa mot Seljord og diverse innhegninger med fe og andre gårdsting. Jeg hadde ikke vært der på ca 10 år, ei heller søstersen, så vi husket ikke det ENORME folkehavet som driver rundt på Dyrskuplassen. Etter at du kom inn porten var det igrunn bare å hoppe inn i køen og la seg drive med rundt. Og vi drev forbi diverse utstillinger av landbruksmaskiner fra bl.a. John Deere, Massey Fergusson, Zetor, Stihl etc etc som sto glinsende finpusset langsmed gangveiene. Mye gøy å se på, og mange kjøpelystne. Etter en stund kom vi til et utsalg for Viking Fjellstøvler, og både jeg og søsters fant et par vi likte. Dermed var noen penger svidd av der. Etter videre drift rundt om i området ble det noe krydder, og en ulltrøye på meg. Søstersen var mest opptatt av å finne ut hvor elevene fra Kvitsund hadde sitt matutsalg for å hilse på. Da vi til slutt fant det, var det på tide å spise så da gjorde vi det. Etter endt spisings hadde vi igrunn fått nok av folkehavet og kavet på Dyrsku'n og trakk hjemover til film og rolig etter middag i Kviteseid.
Etter litt Shrek og snacks var det tid for husarbeid. På bestilling hadde jeg tatt med drillen og diverse bor og skruer for å hjelpe søstersen med endel hullboring og objektflytting på diverse vegger i leiligheten. Kvelden ble avsluttet med enda en film og middag i stua. Gryterett av egen oppskrift.
Søndagen var igrunn en rolig dag som ble fokusert rundt lang frokost med egg og bacon, og PotC-Dead Mans Chest. En god dag å sløve på. Så dro jeg hjemover, mens søstersen gikk på jobb.

I det hele tatt var det en god helg i godt selskap.

2 kommentarer:

Kamaget sa...

hahahahaha synes du kunne ha kommenter bildet av du som sove 1 time i sofan etter dyrskun ;)

Kamaget sa...

hahahahaha synes du kunne ha kommenter bildet av du som sove 1 time i sofan etter dyrskun ;)