fredag, september 30, 2005

Faller alt sammen?

Glad og fornøyd har jeg de siste 14 dagene jobbet 100%. Tidligere jobbet jeg i underkant av 60%, men byttet stilling med en kollega som skal ta videreutdanning. Derfor fikk jeg en aldri så liten oppgradering. Og alt ble rosenrødt og fint.
Byttet har forøvrig vært avklart siden i sommer.

Så, idag, spør jeg sjefen om byttet er blitt meldt inn til lønn og personal. Det skulle vært meldt inn for 14 dager siden, da jeg begynte, så det var bare for å få dette bekreftet. "Nei", sier sjefen. Jeg stusser litt, og spør tilbake: "Javel? Når blir det meldt inn da?". "Nja.. Det er litt uvisst. Det kan være du må gå tilbake til...eller så mister du, hvis...så vi får se", sier han med et skuldertrekk. Gjett om jeg ble paff!?

Den siste tiden har det vært litt kav med hvem som skal gå ulike turnuser, fordi det er gjort noen endringer i opplegget. Hele tiden har jeg følt meg ganske trygg, i og med at jeg har byttet med ei som jobber et datofestet vikariat fram til jul. Men i det skjulte har altså mitt navn også dukket opp som et kort i kabalen.
Stolen jeg har sittet så trygt på begynte plutselig å bli ganske ustø, og jeg begynner å bli i tvil om stolen i det hele tatt er der...

Det siste sjefen sa før han gikk ut var: "Ha ei go helg!".
Fat chanse...

1 kommentar:

Anonym sa...

Så teit....Nå e d snart din tur t å legga ijenn ein kommentar på vår sia, viss du i d heila tatt e inne å ser då:)hehe