søndag, september 11, 2005

Tilbake etter endt tjeneste for TV2

Etter nesten 3 uker i Brekkestø er jeg nå tilbake i mer urbane strøk.
Serien som ble spilt inn, "Familiens Ære", var i alle fall kul å være med å lage. Og det er mye som tyder på at den vil kunne bli en stor sukess når den kommer på norske TV-skjermer i januar neste år.

De tre glade folkene på bildet er, f.v. Jannecke Weeden (utt: wi:den), ellers kjent fra bl.a. Fagerstrand, Carsten Skjelbreid, kjent fra TV2-sporten, og Lise Marie Mørkved. De to jentene var reportere for hvert sitt lag, mens Carsten var hovedprogramleder. Alle tre er flotte personer, og jeg ble godt kjent med de alle.

Jannecke er forøvrig gift med sønnen til Paul Weeden, vistnok legendarisk amerikansk musikker, som heter Lasse og er fra Mosjøen (adoptert). Sammen har de sønnen Elias (2) som er en liten solstråle. Jannecke hadde med seg SingStar, noe som ble en slager kveldene før fridagene våre. Og ho har nok spilt det endel, for ho kunne de fleste sangene utenatt.
Lise Marie er fra Høylandet, og niesa til Tor Arne Mørkved, a.k.a. TAM-TAM, en fryktet og elsket lærer på Kvitsund. Dermed er hun også datter til legendariske Lornts Mørkved, formann i Tollingforbundet på Høylandet. Lise Marie er dessverre sammen med en danske, og flyttet til Køben i løpet av produksjonen. Ei arti lita pi, som har en bedre sangstemme enn ho sjøl vil innrømme.
Carsten er fra urbande strøk på østlandet, og heier dessverre på Vål'enga. Men han heier også på Liverpool, noe som likevel borger for kvalitet. Carsten er også gift, noe som ikke spiller så stor rolle for min del, men som sikkert andre syns er greit å vite. Carsten synger villig iveg på SingStar etter et par glass vin, og laget, sammen med Lise Marie, noen uforglemmelige versjoner av Sony&Cher's "I got U babe".

Grunnet taushetsplikt kan jeg ikke si så mye om hva som skjedde ellers på settet, men det var gøy. Jeg drev hovedsakelig og rigget ting og tang (mye bøyer) og dykket litt.

1 kommentar:

Anonym sa...

ja detta hørtes kjekt ut... :)