mandag, juli 03, 2006

Klart for Quart 06

Da er det litt under et døgn igjen til årets Quartfestival braker løs. Kjente og ukjente artister fra fjern og nær har takket ja Toffens forespørsel om å komme, og de fleste ser ut til å holde ord. Noen frafall er det jo, men det går greit. Toffen virker til å alltid ha et ekstra ess oppi erme sånn i tilfelle.

I år som ifjor blir jeg å finne vandrende rundt i Quart-området med mikrofon og headset, evig på jakt etter den gode saken. Radio Ung er arbeidsgiver, og i år er jeg tildelt rollen som redaksjonsleder. Det vil si at jeg skal holde alle de andre i tøylene og piske de rundt så vi får best mulig radio gjennom hele uken. Endel flere artister har sagt ja til intervjuer iår, ser det ut til, så jobben som ble gjort ifjor har satt sine spor. Vi blir lagt merke til, og er vi heldige og gjør en god jobb vil vi kanskje bli tatt litt innunder Quart'ens vinger neste år. Som fast samarbeidspartner eller noe sånt.

Idag har igrunn vært en forberedelsesdag med mye planlegging og endel virring for å finne saker til morgendagens sending. I skrivende stund ser det ut til at vi allerede har endel gull på redigeringsstadiet, så da gjenstår det bare å få lutret det rent til det skal på luften. Endel saker dukker opp underveis, og de andre blir mer og mer entusiastiske når de finner saker under hver en sten og bak opptil flere busker. Følg med på hjemmesidene for å få med deg alt som skjer.

For dere som har mulighet til å høre på er det sendinger på følgende kanaler på dagtid 14-15:
Radio Søgne
Radio Loland
Radio P5 Aust-Agder
Lindesnes Nærradio
Radio Ung sender i tillegg hver kveld fra 18-22.

Ingen kommentarer: