lørdag, august 29, 2009

Endelig "hjemme" igjen

Etter 8 års venting ble det endelig min tur til å få fast 100% i Kristinsand. Den som venter på noe godt osv gjelder altså fortsatt. Og torsdag i uken som var var siste arbeidsdag i Mandal. Det hele ble feiret med kjøring store deler av dagen, og kake i en liten pause vi hadde midt på dagen. Kaka hadde jeg laga sjøl kvelden før, og den smakte upåklagelig om jeg må si det selv. Begynner jo å få litt rutine på hvordan jeg lager marsipankake nå, så det kan nok være det dukker opp flere etter hvert. Men ingen vet når eller hvorfor. Av og til skjer det bare. Men uansett var de vemodig å forlate stasjonen i Mandal. Har jo jobbet der siden nyttår, og stortrivdes der borte. Trivelige kolleger, godt miljø, behagelig arbeidsmengde og grei kjøreavstand er bare noe av det som gjør Mandal til en god plass å jobbe. Egentlig må det nemlig oppleves, for du kan ikke beskrive atmosfæren der uten å ha opplevd den.

Men nå er jeg altså straks igang der jeg hadde mine første år og i stor grad det meste av opplæring innen faget. Derav betegnelsen "hjemme". Dvs, allerede nå i helga, og i skrivende stund, er jeg på jobb i Kr.sand. Forskjellen er bare at nå går jeg ekstra, mens til uka begynner jeg i min egen turnus. En turnus jeg må si ser ganske så grei ut. Har jo ikke prøvd å gå den enda, men tror det vil gå ganske så greit. En av forskjellene på Mandal og Kr.sand er jo at i Mandal hadde jeg ønsketurnus, mens her er den fastlagt dønn i uoverskuelig framtid. Eller i alle fall fram til neste turnusforhandling. En tid jeg ikke helt vet når er. Dog må jeg si det behager meg å komme tilbake hit jeg har vandret rundt i gangene og kjørt bilene i diverse vikariater og småstillinger opp igjennom, for nå å endelig være en av de fast ansatte i full stilling. Og i tillegg bor jeg i gangavstand til jobb, noe som jeg kommer til å benytte meg av endel. Er jo greit med litt enkel trim sånn innimellom.

Forøvrig kan jeg jo også godt nevne at jeg jobber ekstra på den samme helgen som jeg etter hvert skal jobbe i turnus. Altså denne helga. Greie penger å få inn sånn på tampen av min ikke-full-stilling-enda-karriere :D Og det er en helt super helg å jobbe på, sånn kollegialt sett.

1 kommentar:

Ivo Serenthà sa...

Compliment for your blog and pictures included,I encourage you to photoblog,

http://photosphera01.spaces.live.com

Greetings from Italy,

Marlow