mandag, april 11, 2005

Heidundrende Start på Tippeligaen

Og så var Tippeligaen igang. Og for en begynnelse! Start leder serien etter en helt grei kamp hjemme mot Lillestrøm. Kampen var ganske jevn i 1. omgang, men dommeren dømte noe skjevt til fordel for Lillestrøm. Til stor misnøye for Start-supporterne. 2. omgang var noe mer jevnt fordelt i dømmingen, og etter fullført 2 x 45 + tt var stillingen 3-1 til hjemmelaget. Fortjent seier, etter som Lillestøm fikk til særdeles lite og Start litt mer.

Selv hadde jeg to gjesteopptredener ute på banen. 1 i hver omgang. Og begge gangene gikk vi tomhendt av banen, mens den skadde spilleren hinket ut for egen maskin. Men vi ble i alle fall sett ;)

Det å sitte på indre bane er ikke så lukrativt som jeg trodde. Fordi vi ser særdeles lite i forhold til de som har plass på tribunen. Grunnen til dette er de to burene der benksliterne og trenerne holder til, som står plassert akkurat sånn at vi ikke kan se mer en ca. halve banen til sammen. Og når vi ikke engang får lov til å gå fram til disse og stå der å se på, blir det ikke helt det jeg hadde forventet. Men det gjør ikke at jeg slutter å gå på kamp med RK! Vi kan nemlig bevege oss fritt langs nedre del av sittetribunen, noe jeg benyttet meg flittig av. Og dermed fikk jeg sett endel likevel.
Og jeg må jo bare få sagt at det var utrolig digg å være på kamp igjen! Og det er en markant forskjell på 1.div og Tippeligaen, sånn stemning og arrangementsmessig. Stemningen var nemlig helt 100 på Kristiansand Stadion idag. Og det skader ikke at de spilte Three Lions da vi ankom ;)

Som en parantes kan jeg jo ta med at den nye Start-sangen var overraskende bra. En skikkelig god fotballsang! Endelig...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg tog min nystemte Cithar i Hænde,
Sorgen forgik meg paa Ulrikens top.
Tænkte paa Bauner om de skulde brænde
og byde Mandskap mod Fienden opp;
følede Freden, blev glad i min Aand
og greb til min Cithar med legende Haand.