torsdag, juli 14, 2005

Klausen going under

Da har det skjedd. Jeg har tatt meg vann over hodet. Eller d.v.s jeg har planer om å ta meg vann over hodet. Mandag begynte nemlig jeg og Håkon på dykkerkurs hos A-dykk i Gyldenløvsgate her i Kristiansand.
Teoretisk eksamen ble avlagt igår, altså onsdag, og begge sto. Mine venner i Pytten Froskemannsklubb har alle sagt at dersom du stryker på den eksamenen kan du igrunn bare drite i å begynne å dykke. Ikke verdens vanskeligste, altså. Heldigvis for meg sto jeg, og dermed slapp jeg unna en real omgang juling på det ukentlige klubbmøte på Javel igår kveld.

Idag er dagen for første opplevelse under vann, og den skal foregå i bassenget på Skottevig i Høvåg. Der skal vi gjennomgå diverse øvelser av ymse salg før vi kan gå i vannet, altså havet, imorgen.

Gjett om jeg gleder meg!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er det noen kurs i verden du ikke har tatt ennå?

Anonym sa...

Det må jeg si. Klarer dere det bra? Har dere blybelter? Har du sett filmen "Dykket" med Bjørn Sundquist fra 1989? Der går alt i dass, han og Eindride Eidsvoll ender opp i en dykkerklokke på et dekk i storm, mens de fortvilet prøver å puste i tunge, brannfarlige gasser. Sverre Anker Ousdal får ansiktet skadet i en eksplosjon, Michael Kitchen (skuespilleren fra påskekrimmen Foyle) dør, og Nils Ole Oftebro røyker som bare det på et kontor. Jaja, får håpe at du og Håkon klarer dere. Hils alle fiskene