onsdag, juli 27, 2005

Martin forlater Kristianby

Et kapittel er over, en æra er slutt. Dvs den har riktignok vart i bare 2 år, men like fullt er det vemodig og trist at min kjære flatmate Martin Hallvard Andersen skal forlate oss.
Nyheten fikk jeg per tlf igår (tirsdag). Martin har av diverse årsaker ikke jobb i Kristiansand lenger, og vil komme ned en snartur medio august for å hente sine jordiske eiendeler hjem til sitt kjære Trondheim.
På mange måter minner dette om da min tidligere kjære flatmate, og nå bare kjære venn, Torgeir Hauge, forlot byen ifjor....

Jeg og nyinnflyttede Håkon er nå på jakt etter en ny leieboer. Dersom noen vet om en eller annen som trenger husrom fra medio august (dvs 14.) er det bare å si ifra.
Vi har allerede sendt ut en del følere, og fått noe respons, men si ifra dersom du vet om noen.

2 kommentarer:

Torgeir Hauge sa...

Dette var virkelig trist. Alle følelser fra min egen utflytting kommer atter en gang til overflaten. Det var trist det. Vi hadde det (tross rot og dritt) veldig trivelig ilag i Ungkarsbingen!

Nå er det liksom helt slutt, da to av tre beboere er byttet ut. I en dårlig såpeserie hadde de vel tviholdt på at alt var ved det samme, og at dette ikke forandrer noen ting, men jeg må jo si: Tulldritt! Studenttilværelsen i Torridalsveien 4 blir noe å fortelle oldebarn om en gang i tiden det!

Lykke til med letingen etter en ny ungkar!

Anonym sa...

Det var sørgelig! Dermed vil nr 4 mangle noe essensielt! Dessuten vil løsgodissalget på Elvegaten bensinstasjon falle noe grassat. Vi lyser fred over minnet, hadde jeg nær sagt...