mandag, desember 12, 2005

Lord, have mercy! Tidenes juleutbetaling

Alle gleder seg til julelønna. Den er nemlig belastet med bare halv skatt. Og etter som jeg for tiden ikke akkurat har kunnet strø penger rundt i øst og vest på det mitt hjerte måtte ønske, var det knyttet stor spenning til hva som ville stå nederst på lønnsslippen denne gangen.
Med tanke på kommende utgifter og planlagte turer og alt sånn må jeg innrømme at jeg mer enn én gang den siste tiden har sendt en bønn oppover for å få hjelp til det lille ekstra.

Og som de sier: "Herren har omsorg for sine". Amen!

Jeg måtte faktisk ringe lønn&personal for å sjekke at summen nederst på slippen stemte. Den var nemlig langt større en beregnet. Og det gjorde den.
Nå gjenstår det bare å fordele dette utover så jeg får råd til alt jeg vil ha...

8 kommentarer:

Kamaget sa...

Ja da blir det vaffal masipankake;-)

Torgeir Hauge sa...

Hihi... for oss i førstegangstjeneste er det akkurat samme prosentsats i skatt i desember som ellers; nemlig 0%! Så blæ da! :D Men gratla med pæng!

agk sa...

Så vidt jeg husker får du ikke mer enn 10kr mer enn de andre pr dag. Så jeg tror nok likevel ikke dine utbetalinger kan matche den jeg fikk nå :D

Torgeir Hauge sa...

O, du uvitende! Utenlandstjeneste gir mer enn som saa, du gutt. I grunnloenn har jeg ca 11.000... og ved oevelser til utlandet (dvs utenfor Tyskland) saa kommer det mer paa toppen. Skal forresten en maaned paa oevelse til Norge i April. Det blir jo goey.

Anonym sa...

Så godt at det drypper på oss andre da, når du får slik en julesokk Klausen... *hint, hint*

Kamaget sa...

ja jeg synes det skal dryppe spsilet på snill familiemedlemmer... slike som meg :-D

Anonym sa...

hmm 850 kroner pluss litt mønter er det noe å rope hurra for da;) dere tjener ikke bra i denne ambu tjenesten har jeg skjønnt.

Anonym sa...

"For kjærlighet til penger er en rot til alt ondt".. bare nevner det..