onsdag, april 05, 2006

Lover godt

Idag var jeg så heldig å få overvære en litt eksklusiv visning på kinoen. Uka etter påske er det nemlig premiere på den nye norske (!) animasjonsfilmen Slipp Jimmy Fri. En elegant henvisning til filmen om spekkhoggeren Keiko, som forøvrig endte sine dager i en fjord på Mørekysten. Den norske versjonen handler kort fortalt om noen av livets glade gutter, kjent fra seriene To Trøtte Typer som gikk på NRK2 for noen år tilbake, en elefant-junkie, en dyreaktivistgruppe, trønderske jegere og den samiske mafiaen. Rett og slett en ganske avansert historie.
Versjonen jeg så idag, ble visstnok ferdig inatt. Det var den engelske DVD-versjonen. Den ble vist uten tekst, noe jeg syns er en sann fryd. En elegant detalj er jo at de som er trøndere i den norske versjonen, snakker skotsk i den engelske. D' e' jo bærre lækkert!
Den norske versjonen skal vises over påske, men jeg kan allerede nå si at de som skal se den are in for a real treat ;) Dette er voksen animasjon, og ikke en barnefilm. Men du hvor bra den er!
Så dere som har forventninger til denne filmen kan glede dere. Jeg tror de blir innfridd.

1 kommentar:

Anonym sa...

Denne filmen har jeg ventet på leeenge, gleder meg!