lørdag, oktober 21, 2006

I tenkeboksen

Da var det nok en gang duket for en tur i den store tenkeboksen. Saken er nemlig den at jeg igår ble tilbudt 100% vikariat på Sygna i Balestrand, Sogn. Som jeg forsåvidt har nevnt tidligere her en gang. Jeg har fått frist til neste mandag med å bestemme meg, og det krever endel tenking til dette.

Selvfølgelig hadde det vært gøy å dra opp dit, men fallhøyden er stor. Samtidig vil det jo uansett være en nyttig erfaring å ha med videre. En annen ting er jo den jobben jeg har nå, og hvorvidt jeg vil få permisjon fra den. Og så er det noen jobber i Kr.sand som jeg vet lyses ut snart som jeg er interessert i. Mange ting å ta hensyn til. Heldigvis har jeg litt tid å tenke på, men bare litt...

Det er forsåvidt bare å komme med innspill om hva jeg burde velge. Eller ikke velge.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Slå nummeret til Jesus du, og snakk med han om det. Det kan skje at du sier nei til noen gode jobber her, men det kan jo være at du får enda bedre jobb når du er ferdig på Sygna. Dette kan være et springbrett Gud har planlagt for deg, og som ikke du skal planlegge. E skal være med å be om at du kan lytte t d Gud vil si deg. Håper vi kan sees snart! hilsen x-sambo Henden

Torgeir Hauge sa...

Kom deg av gårde! Balestrand kaller - lytt til dens røst! :P

Anonym sa...

Balestrand og sygna er en konge plass å være=)Har bodd der i 2 år,og de 2 åra ville jeg ikke ha vært foruten...Tror du kan få d veldig greit der,fjell og fjord på samme sted!! d er ikke akkurat sentralt da, men d er d som er sjarmen med d;-) Lykke til med valget!!

Anonym sa...

Som dine potensielle kommende kolleger, ser vi helst at du svarer ja på KALLET til å bli lærer på Sygna. Viss du er helt i tvil kan argumentet med at ordet "ja" faktisk er kortere og lettere å si enn ordet "nei", veie rimelig tungt.
Ellers, spiller du fotball? Skadestatestikken på personaltrimmen er alarmerende, og vi trenger sårt flere folk!

Anonym sa...

Jeg syntes da ikke det er verd å si opp en fast jobb for å reise inn i et vestlandsk høl for et vikariat som kun varer 6 meneder. Det er jo heldigvis ikke jeg som må bestemme meg for dette, men syntes nok at dju burde vurdere dette nøye. Dersom du trenger hjelp til å sette opp en slags SWOT - analyse på problemstillingen din, kan jeg hjelpe med det.