fredag, november 17, 2006

Ukens filmanmeldelse

Mange ville kanskje tro at det var Borat som skulle bli den store anmeldelsen denne uken. Men der tok de grundig feil! Ikke fordi jeg ikke ville anmelde den, men fordi jeg ikke hadde sjangs til å se den på noen av førpremierene som har vært den siste tiden. Typisch!

Derimot fikk jeg sett en liten perle av en annen film, som jeg igrunn ikke hadde hørt om i det hele tatt før. Snow Cake er ukens utvalgte.

2 kommentarer:

Magnar sa...

Jeg kan anmelde den... Har ikke ledd så mye på mange år. Den var fantastisk!!! Og bare for å legge igjen en liten komentar om denne filmen du anmeldte her, som jeg brukte verdifull båbdbredde på å skaffe meg... Ble litt skuffa KlauZen! Hva har du å si til ditt forsvar?

agk sa...

Siden du laster ned filmer og ser de på liten skjerm i et bortgjemt kott er det kanskje ikke så rart at noen filmer blir litt dårlige. Snow Cake er et varmt drama, og ikke en film du kan se når-som-helst. Jeg var nok tydligvis litt mottagelig for den type følelsespåvirkning da jeg så den, men i retrospekt mener jeg fortsatt at den er bra. Skal prøve å få sett Borat en dag og.