tirsdag, januar 02, 2007

Sjokk og vantro

Ja, det er det jeg reagerer med når jeg ser NRK Petre's sendeskjema for våren. I alle fall den første uken nå. Det er jo helt fantastisk. Her har de hatt to sikre kort, hvorav en durabelig favoritt gående på radio mellom 12-14 på hverdager. Det være seg det egentlig ganske greie "Show-Show" med Else Koss Furuseth og Mr. T, og folkefavoritten "Radioresepsjonen". Så forsvinner begge to ut i evigheten sammen med 2006! RR viste jeg jo forsåvidt om, men at Show-Show også skulle gå ut i historien var jeg ikke klar over. Ikke før jeg leset sendeskjemaet idag.
Petre har nemlig klart å hanke inn to av programmene som gikk som ferievikarer på kanalen i sommer. Men har de klart å velge noen gode programmer? NEI. Det ene programmet som virkelig var en super-sukess, nemlig "O-fag" med brødrene Ylvisaker, hadde jo vært forståelig om de fikk tilbake. Men jeg har forståelse for at de ikke kan. De er tross alt ganske opptatt med sine egne show rundt om.
Isteden har Petre klart å hyre inn det ufattelig dårlige "Ken eller Torkil" som skar i ørene og bare var plagsomt. Og det ikke så kvalitetsbefengte tullegreiene "Drillpikene". Et program som igrunn baserte seg i hovedsak på at du ikke kan høre forskjell på programlederne.

Ifjor var jeg skeptisk til Radioresepsjonen, fordi jeg var så glad i Are og Odin. Men de to nye tilskuddene her har jeg hørt før, og jeg VET det er dårlig. Slår du opp på 'ræl' i ordboken er det de som står der. Det er en skam!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Savner RR allerede jeg.. Drillpikene og Ken og torkel(?) husker jeg som bare sus ifra sommeren uten noe mål og mening med programmet sitt. men vi må jo prise oss lykkelige for at Marius, selvutnevnt minstemann med 22/23 år(?), med programmet der det hørtes ut som han fikk orgasme av sin egen stemme er borte vekk! TAKK GUD, du finnes!

Anonym sa...

Helt enig Marius var ett mareritt, synes derimot drillpikene har utviklet seg til ett noen lunde bra program. Ken eller Torkil med Else har og sin sjarm og er hakket vassere, har i skrivende stund kommet meg over kjærlighetsorgen etter at RR forsvant men må fremdeles dra fram de gamle podkastene innimellom. Tror de kunne hatt godt av å komme seg tilbake til radioen igjen, Tv-programmet suger.