lørdag, oktober 29, 2005

Showdown

Idag skal det bevises hvem som er sjef i Tippeligaen. Runde og godmodige Tom Nordlie a.k.a. Keiko, eller tynne og skranglete Kjetil Rekdal, a.k.a. ....vel...eh...Kjetil Rekdal.

Tradisjonen tro skal jeg stå på Kristiansand Stadion iført min røde uniform, og holde et vaktsomt øye med det som foregår der ute på grassmatta. Og ha et lite øye mot de over 16.000 tilskuerne som skal lage et ellevilt leven på tribunene.

Det skal bli herlig. Speaker skal informere om hvordan Odd sender bredside på bredside inn i siden på den synkeferdige Vål'enga-skuta. Og Startsangen skal ljome utoer hele Kristiansand by når Start scorer mål etter mål og beviser hvem som har fortjent å vinne ligaen iår. Og etterpå skal jeg skynte meg hjem og skifte før jeg skal på jobb og få sporadiske møter med festingen i byen utover natten. Gleder meg allerede.

Et skår i gleden er det jo likevel at Rosenborg ikke kan ta fler enn 3 poeng, og dermed ikke har sjangs til å dra forbi Start på siste indre og bevise hvem lag som er landets desiderte beste.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjetil Rekdal aka ehh...."I" kanskje?!

Sålenge trønderne holder seg bak Brann kan resten av gjengen gjøre hva de vil for min del.

Blærete østlendinger eller storsnutede sørlendinger. Same same, but different!

Anonym sa...

ja ingenting å si på stemningen på kampen å i byen ettepå!!!!! Men resultatet?? dommern burde gå en tur til øyenlegen på mandag ja!!!!!!!!!!En helt anna ting: Tragiske greier at du måtte ut på banen å "jobba" etter 7minutt... Fytti det var ekkelt å se på!!!

Anonym sa...

Brann er bedre enn Rosenborg. Ahahahahhahhahahahahhhahahahhaha!

Anonym sa...

Du gjorde deg godt på TV, anyhow. Selv om du kanskje gjerne ville byttet dine 3 seconds of fame mot at Enerly klarte seg.

Angående resultatet. 'Nough said.