lørdag, november 05, 2005

Breaking News!

Min tidliger flatmate Torgeir Hauge tilbringer for tiden sin siste uke i rekrutten i Forsvaret. Nærmere bestemt Luftforsvaret. Og han har nå fått vite hvor han skal tilbringe resten av sin førstegangstjeneste.
De fleste havner gjerne på bortgjemte plasser som Rygge, Ørlandet eller Bardufoss, men ikke denne gutten. Han er jo ikke akkurat fly-dyktig, med sitt noe nedsatte syn, så da blir han basert på landjorda. Dog ikke i Norge i det hele tatt. Mr. Hauge skal kjøre rundt på VIP'er på NATO's flybase i Ramstein i Tyskland. Snakk om å være heldig!

Dette gjør at jeg igrunn får lyst til å værve meg til Forsvaret igjen, jeg også. Ikke for å kjøre rundt på VIP-personell i Tyskland, men for å få en jobb med ok betaling. Gjerne i utlandet.

Trivia: En flyulykke i Ramstein, Tyskland i 1988 er årsak til navnet på den tyske industrimetallgruppa Rammstein.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tror den 3'ern på terningen var akkurat den motivasjonen du trengte for heve bloggen din opp på et meget lesverdig nivå. Bra jobba!

...og dette forklarer kanskje hr. Hauges mangel på oppdateringer på sin side.

Torgeir Hauge sa...

Du er tidligere ute og flittigere i researchen enn meg så langt, Klausen. Jeg fant først ut i dag hvor Ramstein egentlig ligger. Alt jeg visste var "i nærheten av Frankfurt".

Siden min oppdateres til uka, med både rapport fra de siste 7 ukene, samt litt om fremtiden.

Forøvrig, mr. Hauge er nå korporal Hauge! Bare så det var sagt... hehe.

agk sa...

Du vet, etterettning er mitt mellomnavn. Ett av de ;)