lørdag, november 19, 2005

Utsikten gjennom et vindu...

Det stunder sakte, men sikkert som banken mot vinter. Prins Frost strør stadig om seg med sine små kalde krystaller, og varsler at kong Vinter er på veg.

Av en eller annen merkelig grunn har prins Frost funnet ut at bilen min er et yndet sted å strø sine krystaller. Og det er utrolig hvor han får sneket de inn. Frontruta er jo grei nok, så det har jeg regnet med. Men at han skal klare å strø sitt nettverk av rim og is på innsiden av rutene mine hadde jeg ikke forventet! Dog er han nok ikke så smart som han tror. For han fryser igjen låsen på førerdøren, så jeg får ikke nøklen inn mer enn ca 1cm. Mange ville nok da fortvilet og revet seg i håret, men ikke jeg. Mitt hemmelige våpen er nemlig...ja, tro det eller ei: Døra på passasjersiden! Den har nemlig ikke prins Frost funnet enda, så her glir nøklen inn som varm kniv i smør, og vips er bilen åpen. Og dermed kan jeg starte bilen og varme den og frontruta opp uten at jeg behøver å anstrenge meg så mye.

Et annet våpen jeg har i kampen mot prins Frost er den flotte isskrapa sambo-Torgeir fikk tak i på nærbutikken vår. Den er halvgjennomsiktig rød, med en elegant SPAR-logo på.

Men jeg skal forberede meg mer til prinsens far, kong Vinter, kommer. Han som har piggdekkene mine på Boen Bil og Båtopplag, altså Martin, er ventet tilbake fra ubehagelig varme Filippinene om kun kort tid, så da blir det dekkskifte og boller og brus.

3 kommentarer:

Kamaget sa...

dte er vel ikke helt heldig at det rimer på INNSIDEN av bilen;-) tror jeg ville sjekka ruta litt jeg :-) hihi... Motorvarmer er kankjse det neste du bør satse på og ett sånn fint brunt teppe pappa pleide å ha over rutene;-)

agk sa...

Nu vel. Jeg har tørket mattene i bilen, så nå dugger det ikke på innsida lenger.
Og motoren starter uten problem.

Anonym sa...

Tips: Kjøp deg en "De-icer" på Biltema! Youll never need to scrape again! Just, Spray on...ice off!