onsdag, mars 08, 2006

Favorittbutikken - reddningen nok en gang

Nok en gang har jeg vært flink og rotet bort en ledning. Og ikke hvilken som helst ledning. Denne gangen var det faktisk laderen til mobilen som er forlagt. Dvs, den er egentlig ikke forlagt, for jeg vet godt hvor den er. Den står nemlig fint plassert i veggkontakten over den nederste senga på høyre side på Blue Heaven. For dere uinnvidde vil det si på et av rommene på RK-hytta på Hovden.

Dette faktum fant jeg ut igår queld da min "kjære" K700i gikk tom for batteri. Febrilsk rotet jeg gjennom all bagasjen fra vinterferien, og ransaket alle mulige gjemmesteder grundig. Uten resultat. Dermed måtte min gamle 3510 trå til. En telefon som sist den var i bruk hadde dårlig tastatur og ei klokke som gikk for seint. Noe som ikke er tydelig tegn på god form, akkurat. Men den har oppført seg eksemplarisk de timene den har vært igang.

Men hva gjør man da, når laderen er 22 mil unna, og du ikke har umiddelbare planer for å opp til nevnt adresse igjen sånn helt med en gang? Jo, da er det nok stort sett en ting som duger. Nemlig den gode gamle Favorittbutikken. Eller Clas Ohlson som det står over inngangen.
Nå ligger telefonen på lading med en rip-off lader som ikke kostet mer enn 149kr. Original-lader koster forøvrig 100kr mer. Og med min trange økonomi var valget ganske enkelt.

5 kommentarer:

heidi sa...

bra for deg!

Anonym sa...

Mange som glemte noe der oppe virker det som. Jeg glemte ei hodelykt.

Anonym sa...

ha ha ha ha... gjør som meg, jeg ha ødelagt mobilen min vært år og derfor kjøpt meg ny i samme type, det vil jo også si at jeg får ny lader. Har vel veffal 2nokia ladere fordi mor fikk den ene, dvs egentli 3. Det kan også være veldig greit å bo med to andre som også har samme type mobil...

Anonym sa...

mobil?

Anonym sa...

claes ohlson suger! biltema ruler!
-eiebleie