søndag, mai 20, 2007

Class of '97

Denne helgen var det duket for årets store reunion. Kvitsundruss 97 feiret nemlig 10års-jubileum for avlagt eksamen. Egentlig er det vanskelig å tro at det er hele 10 år siden vi var ferdige på Kvitsund. Det kjennes ut som så mye mindre. Kanskje fordi vi har møttes endel innimellom i årens løp. Dog er det gøy å kjenne at kjemien fortsatt sitter som ei kule i det vi treffes. Fra det øyeblikket vi ser hverandre er vi tilbake der vi alltid har vært. PANG! Det er rett og slett en fryd.

Selvfølgelig må vi gjennom den sedvanlige "Hva gjør du nå? Har du barn? Er du gift? etc etc", men med noen går den betraktelig fortere. Så er det over til den vanlige praten om alt mellom himmel og jord, løsing av verdensproblemer, og ellers alt annet som vi pleier å prate om. Igrunn det meste. Det er som om all tid imellom er borte med et fingerknips. Rett og slett vidunderlig. Vi var, og er, en fantastisk gjeng. Dessverre var det noen av gamlegjengen som ikke kunne komme. Blant annet Torbjørn og Karl Johan. Ellers var de fleste på plass.

Ellers var det gøy å treffe igjen de gamle lærerne også. Spesielt satt jeg pris på Hadle og Ragnhild. De er så skjønne. Dessverre begynner Hadle å skrante litt, men han er jo en gammel mann. Likevel er han fullt og helt til stede, og holdt de frammøte 10, 20, 30 og 40års-jubilantene i sin hule hånd under samlingen i gymsalen på lørdag.
Resten av jubiléet forløp med middag i matsalen, gjensyn med gamle tomter og mimmring på området, fotos, kaffe og kaker i matsalen, en tur på Stonehenge, mer mimmring, og så tilbake til basen i Vrådal der vi holdt hus. Samværet varte til det begynte å bli lyst igjen, for å si det sånn. Idag, søndag, møttes vi en gjeng nede ved Sundkilen og avsluttet hele opplegget med grillings. Noe som var en super avslutning på helga.

3 kommentarer:

Kamaget sa...

ser på bilde at dte va da det va pop at gutter skulle ha langt hår når du va russ.... HELDIGVIS så gikk det fort av moten ;)

Anonym sa...

Du begynner å bi gammal Klausen ;o)

Anonym sa...

Æææøøåå...vi hadde ti-års for et par år siden...tror jeg...jeg var på Jan Mayen. Kanskje det var ti år for når vi begynte? Nei, dette ble vanskelig.