tirsdag, september 04, 2007

Røde Kors Hjelpekorps Grunnkurs

Det er høst og kurstid. Og første kurs ut denne høsten er RKH Grunnkurs som blir arrangert av Kristiansand RKH. Kurset begynner tirsdag 11.sept, og vil avholdes på kveldstid i ca 4 uker fremover. Mer info finner du her.
Dette er rett og slett en liten reklame til deg som leser dette og som kanskje lurer på om du vil bli medlem i hjelpekorpset, men ikke helt vet hvordan du skal komme igang. Så nå vet du det. Klikk deg inn på nettsiden (er forresten linket til høyre i menyen også), og følg instruksjonene der. Eller send mail til kristiansand@varkh.no og meld din interesse der.

For å si litt kort om min egen erfaring og forholdet til å bli med i hjelpekorpset (har vært med siden 2005), er nok det viktigste at jeg angrer på at jeg ikke ble med før. Miljøet er bra, folka er kjempetrivelige, og du gjør noe nyttig. Det å være med å lete etter folk som er savnet er både meningsfylt og gøy. Ikke morsomt-gøy, men gøy i betydningen av at du er på tur i skog og mark med trivelige folk og gjør noe nyttig. Og så er det sammensveisende. Jeg anbefaler det på det varmeste!
Her er en liten film om hva Hjelpekorpset driver med.

Ingen kommentarer: