torsdag, september 20, 2007

Strategisk av NRK

Jeg har lenge hatt en mistanke om at denne Heinrich Stammler som har laget den forferdelige sangen "Party with beer" bare er et PR-påfunn i forbindelse med NRK-programmet Halvseint. For real, and so and so. Og sannelig er ikke det sant. De la ut videoen på YouTube i sommer, og den har jo igrunn gitt gode penger inn til Statskanalen etter som den også ligger på Topp20. Og en annen artig ting er jo at NRK Petre flere ganger har hatt intervjuer med den påståtte østerikske (vanskelig ord) artisten som kom på sangen en kveld han satt med sin bror og snakket om hvor godt det var med øl på fest. Og det har blitt framstilt som han er en virkelig artist. Noe han altså IKKE er. Bare les her.

Samtidig lurer jeg på hvem som gir stemme til programlederen, for han høres veldig ut som Rune Nilsson, bare med feil dialekt. Noen som vet noe om det?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Litt inside information fra Kongelig norsk fargefjernsyn: Ja, det er Rune Nilson som er stemmen til Kaptein Felix, bare med lett avslepen brønnøysundsdialekt. Det er Ingvild Gjessing som var Idolprogrammleder sammen med Solveig Kloppen som har stemmen til Amy. Når det gjelder låta "Party with beer" tror jeg faktisk det er Rune Nilson som står bak musikken her. Stemmen til Heinrich Stammler er det han Bergenske postbudet fra de første "Skeptisk"-reklamene til posten som står for. Nok et fantastisk kvalitetsprodukt fra Kringkastningen!

agk sa...

TAKKER :D Alltid greit med en inside man ;)

Da hadde jeg rett angående Rune Nilsson, hvertfall. Er det da han bergenspostbudet som er på besøk i alle typer studio for å snakke om sin flotte sang "party with beer" og da? For figuren er jo unektelig litt plagsomt morsom med den "for real"-greia si ;)