mandag, november 07, 2005

I tenkeboksen

Spørsmålet om jobb har plutselig tatt en litt uventet og noe brå vending. Nå har jeg fått spørsmål om å gå over i en såkalt dagstilling. Dvs at jeg jobber hver dag fra 07-16 i uka, og har langtur annenhver uke.
Jeg jobbet ganske likt dette i sommer, og ble da litt lei av det fordi jeg har en forkjærlighet for aktivitet på kvelden/natta.
På den annen side varer dette vikariatet til 01.05.06, og er en sikker inntekt i denne perioden.
Hovedproblemet i forhold til dette er mitt liv som filmanmelder. Et liv jeg ikke vil gi opp alt for for/ lett. Pressevisningene foregår på dagtid mandag - onsdag.
Andre ting som spiller inn er Røde Kors-aktiviteter. I jula er det vakt på Hovden hele uka, noe jeg har lyst til å være med på. Samme gjelder påska. Og vinterferien.

Jeg har fram til torsdag å bestemme meg på. Har du noen tips som kan hjelpe meg til en avgjørelse, tar jeg mer enn gjerne imot det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

for mange uerfarne vandrere på livets vei, er det en lærdom thomas og jeg prøver å formidle: man kan ikke få i både pose og sekk! om denne lærdommen har anvendelse i denne situasjon, får forfatteren ta stilling til selv. lykke til med valget!

Kamaget sa...

du kan jo la søstra di få filmanmelder jobben...

Anonym sa...

Hør litt med Mesteren.

Anonym sa...

Eg støtte Christian der allså!

Anonym sa...

Jeg hadde tatt, jobben.
Du har ikke godt av å se så mye film. Ved å jobbe dagtid har du fri hver helg og kan reise til hovden da. samt at du kan ta ut ferie i langvaktene.