onsdag, november 23, 2005

Kaldt, men greit

Nok en gang var tiden moden for å trekke på seg våtdrakten, ta på BCD'en, flaska og ventilsettet og begi seg på oppdagelsesferd i det våte element sammen med noen av de andre i Pytten Froskemannklubb. De andre vil si Martin, Kjetil og Knut. I Pyttens egen stolte farkost, "L/B Pytten", dro vi ut med baugen vendt mot solen. Etter som klokka nærmet seg 14 vil det si mot Søgne. Vi gadd ikke dra så langt, og la til ett eller annet sted på utsida av Holskogen, ikke så fryktelig langt unna Møvig i Vestergabet.

De andre 3 var utrustet med tørrdrakt, mens jeg fristet skjebnen i våtdrakt. Med ullundertøy. Temperaturen var 11g. Etter 30 min på inntil 25m dyp ble det litt i kaldeste laget, og vi gikk opp. Martin slo følge med meg tilbake, mens Kjetil og Knut fant en annen vei opp.

Plassen vi dykket på var slettes ikke så gal, og det var endel ting og tang å se på bunnen. Både av liv, vekster og bunnting. Forhåpentligvis kan jeg få noen bilder av Kjetil etter hvert og vise hvordan det så ut der nede i dypet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for turen, jeg har lagt ut bilder på hjemmesiden min.

Kamaget sa...

Stolt av deg!! Bra det er flere i slekta som bader til alle årets tider. Bortsett fra uderteinete har ikke våtdrakt ;-)