lørdag, april 01, 2006

April, april din sura sild

Idag er som de fleste har funnet ut, enten ved å se på kalenderen, ha lurt noen allerede, eller blitt lurt av noen andre, 1.april. Den store Luredagen. Mange forventer jo da at jeg for eksempel skal legge ut egen aprilsnar på denne siden. Som for eksempel:

"Breaking News!
Klausen har fått seg dame. En meget fornøyd ung herremann smiler lurt, og bekrefter ryktene som har versert i flere timer allerde. Han bekrefter at det er sterke følelser involvert. Den heldige utkårede er fra det blide Sørland og bærer det velklingende navnet...."


Men den gang ei. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å legge hodet i bløtt og konstruere en stor og vellykket spøk. Derfor tar jeg heller på meg det store ansvaret å avsløre de store medienes ihopkokte lurerier. Her følger det jeg mener er årets aprilspøk i noen relevante medier:

Fotballspillere skal visstnok ikke få yrkesskade-erstatning. I følge en dom i Gulating Lagmannsrett igår. Jeg har sjekket med Gulating Lagmannsrett sine nettsider, og der står det ingen ting om dette.

Såvidt jeg kan se har avisen pinglet ut og isteden sakset en sak fra Wikipeda om hvorfor vi lurer hverandre 1.april. Kjipt.

Banemester på Kristiansand Stadion ønsket at folk i Kristiansand skulle komme med aske fra peisen for å strø ut over banen. Dette skulle vistnok hjelpe på vekstforholdene. Floratine Norge, som det henvises til i saken, driver med golfbaner, ikke fotball.

Moderkanalen varter opp med en artig liten sak om billig bensin på utvalgte stasjoner rundt om i landet. Det hele i forbindelse med feiringen av oljeresultatet igår.


Det er uvisst om de har gjort det i samarbeid med, eller bare bitt på snøret til NA24.no. I alle fall annonserer de stort med at du kan vinne Koenigsegg'bilen til Idar Vollvik.


Hvis noen av de ivrige leserne der ute finner noe mer, er det bare så si ifra ;)

4 kommentarer:

Torjus sa...

Agderposten forteller om at sykelister skal bli beskyttet av securitas når de er ute å trener.
Dette etter et oppslag i forrige uke der en sykelist ble nesten påkjørt av en lastebilsjofør.

Anonym sa...

Bergens Tidende; isfrjell på 50 meter har drevet inn i vågen og skal nå smeltes til drikkevann....

Anonym sa...

Seff har vl.no også noe:

Obligatorisk skisertifikat som kulminerte i denne debatten.

Anonym sa...

Stavanger Aftenblad prøvde seg med videoovervåking av viking-spelerane 24/7....

Ingen dum ide, forresten;)