tirsdag, august 01, 2006

Bonndilten unnagjort

Da var helgen over, og 2 dykk loggført. Selve Bonndilten ble ikke den sukessen vi hadde håpet på, i og med at Pytten ikke vant konkurransen. Men hva gjør vel det når det er så gøy som det er?

Vi var 8 stk fordelt på to lag som forsvart Pyttens farger iår. Lag 1 var Kjetil, Knut, Silje og meg, mens det andre laget besto av Atle, Kristin, Fredrik og Tomas. Sistnevnte er ikke med i Pytten Froskemannklubb, så de het "Pytten med venner".
Selve dilten var kjempegøy, for du hopper bortover bunnen og har en helt enorm spenst. Omtrent som å gå på månen. Det gøyeste hoppet jeg gjorde, bortsett fra å ta salto ned en skråning fra 5-12m, var å hoppe opp på taket av en Transit. Utrolig fett! Skikkelig filmhopp :D
Underveis ble det løst oppgaver, som vi klarte ganske så greit. Men det ble altså ingen seier iår.

Det andre dykket ble foretatt på utsiden av Grønningen, på vraket av "Bjarke". Et skikkelig gammelt vrak som ligger fordelt over et ganske stort område fra ca 10m til veldig dypt. Jeg var buddy med Tomas, og vi gikk til 25m. Det var ikke et fryktelig interessant vrak, så vi svinsa avgårde og så på sei isteden. Noen riktig fine noen svømte rundt der ute, men vi hadde ikke med Hawaii-slynge, så da ble det ingen fangst. De svømte unna før vi var på knivhold.

Ellers kan det informeres om at Pytten nå har fått egne T-skjorter, og de skapte furore på kvelden. Det viste seg at vi faktisk hadde en fan fra Stavanger. En av gutta i Badedammen Dykkeklubb hadde lagt merke til oss via Dykkesiden.com, og var en kjempefan av Kjetil. Han er medlem på siden, og har ca fryktelig mange innlegg. Han hadde kun gode ting å si om Pytten, sjøl om han ikke visste noe særlig om oss. Men han antok at vi var en gjeng venner som dykket for å ha det gøy, og ikke brydde seg om så mange formaliteter og sånt dill. Noe han vel på mange måter kan ha rett i. Vi dykker tross alt sikkert.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Sistnevnte er ikke medlem" Hvem egentlig? Jeg er ike helt med merker jeg...