torsdag, august 17, 2006

Farmen-piloter

Igår og idag var det duket for nok et samarbeid med en TV2-serie. Denne gangen var det startfasen av Farmen som trengte bistand. Produksjonsselskapet Strix som lager serien kontaktet tidligere i sommer A-dykk for å få leie en båt med pilot. Og denne uken var det duket for action. Serien spilles iår inn i Ny Hellesund i Søgne.

Onsdag morgen stilte rib'en til Skottevig Dykkersenter med Martin som pilot og meg som co-pilot/ matros opp og plukket opp kamera- og lydfolk som skulle fraktes til Kjevik for å gjennomgå generalprøven for den storstilte og actionfylte åpningssekvensen. Båten som skulle frakte deltakerne var en annen rib som ofte kalles "Smuglerbåten". Den hadde litt mer gamp en meg og Martin, så de dro glatt ifra.
Tidsplanen var lagt opp til opptak fra 9-15, med siste frist kl 17. Ting tar tid i TV-verden, og vi var ferdige litt over kl 18.

Men det betalte seg idag. Selv om vi ble liggende godt etter skjema idag også, slapp vi alle forsøkstakene og prøvingen. Isteden var det å forflytte seg fra location 1 plass 1, til plass to og så videre. Slik gikk det slag i slag til vi var ferdige bare litt etter skjema.
Og jeg må innrømme å si at jeg stiller mer enn gjerne opp igjen hvis de trenger noe mer hjelp underveis.

1 kommentar:

Anonym sa...

neste kjendissladder kommer fra klausen? :)