tirsdag, februar 28, 2006

Endelig snø på Hovden

Etter lang tids venting (les: hele vinteren fram til nå) har det endelig kommet mer snø på Hovden. Dvs, ikke bare der, men faktisk på der ganze Sørlandet. Noe som medførte at turen opp i ettermiddag/kveld ble plaget med noe mindre sikt enn først planlagt.

Anders var med opp som sidemann i Klausen bil 2 etter at han hadde unnagjort et aldri så lite jobbintervju i byen. Noe jeg igrunn syntes var riktig så greit, etter som jeg hadde tilbragt natten på jobb og dagen fram til avreise i drømmeland. Dermed hadde jeg i tillegg til selskap, også en avløser når øyelokkene begynte å bli tunge. Og det gjorde de etter å ha kjørt i relativt tett snødrev fra Kristianby og oppover. Da vi kom til Rysstad fant jeg tiden moden for avløsing. Bildene er tatt under veis. Lyktestolpen står tvers av Statoil på Rysstad, og de røde lysene er brøytebilen som lå foran oss i snøføyka fra Rysstad til Valle.

Turen tok totalt ca 4 timer på turen. Med diverse stopp underveis. Alle frivillige

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehe, digg da! Her i Oslo er det helt villt for tiden! Sykelig snødriv! Her har vi faktisk hatt snø i laaange tider. Digg å ikke ha bil i storbyen i allefall. Med kjøretøy kommer man seg ikke fram her...