fredag, februar 03, 2006

Ny sveis!


Det har ikke akkurat hagglet med lovord om sveisen den senere tiden. Stort sett har det gått i kommentarer som "Du begynner å få litt lang nakke nå" og "Har du slurvet med barberinga i det siste?". Og jeg må jo innrømme at jeg har vært ganske enig til tider. Når jeg kan lage hestehale begynner nakken å bli litt vel lang. Og mustasjen gjorde at jeg så ut som en trøndersk trailersjåfør med konebanking som hobby. Kanskje ikke verdens mest ideelle kombinasjon.

Derfor gikk jeg igår til det drastiske skritt å bestille time hos frisør for å få fikset på det hele. Og igår gikk Teresie til verks og klippet av meg de lange lokkene. Etter ca 1 time i frisørstolen var resultatet som på bildet. En noe kortere variant, med langt mindre hår i nakken og over ørene. Grunnet litt tidspress måtte jeg ta mustasjen selv, men det gikk også greit.

Og lovordene lot ikke vente på seg. Nær sagt med én gang jeg traff noen kjente, kom kommentarene hagglende inn: "Har du klippet deg? Så fin du er blitt", "Nå var du mye bedre på håret", "Så mye bedre du ser ut nå, med kortere hår og uten det skjegget" osv osv osv.

Jeg må igrunn bare si meg enig. Det ser mye bedre ut nå. Og jeg ser kulere ut med shades ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er skuffet. Alt var bedre før.

Anonym sa...

For å si det som "Ruud og Rye": Trust is clean shaven.

Slagordet deres var bedre enn barberhøvlene, som strengt tatt tok mer hud enn hår... ;)

Anonym sa...

ENDELIG forsvant det fæle skjegget!!!!!!!!!