mandag, juni 27, 2005

Et tilbakeblikk på "ferien"


Hjemmeoppholdet besto i takpapp-legging på garasjen. En operasjon som hovedsakelig besto i at jeg sprang rundt på taket og hjalp pappa som ikke var fullt så mobil der oppe. Og pappen kom på plass, og taket er nok en gang fint.

St. Hans-aften ble tradisjonen tro tilbragt på Dapholmen, der de lokale hvert år hiver opp store mengder rusk og rask som skal brennes. I år var høydepunktet en gammel plastbelagt pram som røyk no sinnsykt. Mamma syns den var litt skummel. "Denj hadd nå sånn trolljsk åver sæ", sa ho og gyste litt. I tillegg var det, som det går fram av bilde, en ganske heftig vind på holmen denne dagen, så vi var en forblåst gjeng som satt oppi heia og så på flammenes rov.

Ellers var det stort sett sløving og avslappping det gikk i. Storesøsters kom på fredag, noe søsters og gjorde. Selv om ho hadde sagt ho sku komme på lørdag. Litt lurt ble jeg nok, ja. Men det var vel på tida.

Turen ned hit ble tilbragt i leiebil med Håkon og Hilde, som kom innom hjemme fra fredag til lørdag. Vi kjørte i et bedagelig tempo, og tok ytre lei langs agderkysten nedover. Det tar litt lenger tid når du ikke kjører E18, men dette var en dag vi hadde god tid så det gjorde ikke no. Det var en flott tur gjennom sørlandske kyststrøk, og ble avsluttet på Fiskebrygga med en pizza fra Dolly. En god tur.

1 kommentar:

Anonym sa...

hihihihihihihihihihi det var morro