mandag, februar 20, 2006

Lagvakt

Helga som var hadde lag 3 (mitt lag) lagvakt på Hovden. Det vil si, for dere uinnvidde som måtte finne på å lese dette, at et lag drar opp og dekker ei helg. Dermed slår en nemlig to fluer i ett smekk: laget får en flott tur, og ei vakthelg blir dekt opp. Elegant.
I og med at lag 3 ikke har egen squatter-sjåfør, ble Sveinung hyret inn. Og i tillegg ble Heidi og Mari med. Heidi fordi ho allerede var der oppe i forbindelse med en semesteroppgave, og Mari fordi ho kom hjem fra Sri Lanka (ho er brun!) på onsdag og ville opp og stå på ski så fort som mulig. De hjalp derfor til på parkeringa begge dagene. Dvs, Mari var på parkeringa bare på lørdag og var indre på søndag. Men Heidi var i bakken begge dagene. Bakken er forøvrig synonymt med parkeringa. For de som lurte på det.

Av ting som bør nevnes er vel helgens kake. Designet og laget av undertegnede, med noe hjelp fra Heidi i og med at med-konditor Mari sov, noe av det viktigste. I alle fall av ting jeg gjorde. Ellers var det skipatrulje i løypene både lørdag og søndag, i tillegg til at Sveinung fresa rundt i fjellheimen på beltemopeden. Parkeringa gikk knirkefritt (så vidt jeg vet), og jeg fikk kjørt et par turer i bakken. Kjenner at beina trenger litt trening...

Alt i alt var det en trivelig helg som ikke bydde på de store utfordringene. Alle hadde det bra og koste seg, og det var lite å gjøre for alle på vakta, egentlig. Noe som betyr at de fleste andre på Hovden også hadde det bra.

4 kommentarer:

tiina sa...

Fiin kake ja, men var den god også?

Anonym sa...

Den var faktisk god ja. Klausen imponerte STORT.

heidi sa...

hei! jeg rullet marsipanen.. litt kreditt til meg og da..

Anonym sa...

Ok da. Men marsipanen var veldig søt da. ;oP