mandag, januar 23, 2006

Flatpakker fra IKEA

Av og til er det veldig greit å ha flatmates. Flatmates som reiser på besøk til venner og kjente rundt om i landet. Med bil. Og som ringer på veg hjem fra Oslo og spør: "Jeg kommer straks til IKEA. Skal du ha noe?".

Prompte fant jeg fram IKEA-katalogen, som vi av en eller annen merkelig grunn har tatt vare på, og bladde opp. Et minutt eller så gikk med til å finne fram til to artikler som trengtes fra dette etablisementet.
CD-hylle og kommode. Bestilling ble sendt per SMS til Håkon som sikkert akkurat da parkerte returbilen på parkeringsplassen utenfor denne enorme dill-og-dall-til-huset/hjemmet-eller-hva-du-kaller-det- butikken mellom Oslo og Drammen et sted. (Er ikke helt sikker på hva det heter der, og en gang jeg skulle innom på retur fra Oslo kjørte jeg elegant forbi. Sidemann på turen, Sindre, burde ha sagt ifra hvor jeg skulle tatt av, men trodde jeg visste hvor det var. Gjett om han lo da han fant ut at vi hadde passert!"

Så da jeg kom hjem fra jobb lørdag ettermiddag sto det 3 flatpakker i stua. To lange smale, og en kort bred en. En av de lange smale er nå pakket ut og så smått tatt ibruk på rommet. Har 5 melkebrett med CD'er som skal omplasseres. Nå skal det bli system på ting!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Synes det er noget bekymringsverdig at du hadde tatt vare på IKEA-katalogen...

agk sa...

Det syns jeg og... Vet ikke hvem av de andre som har gjort det

Kamaget sa...

ikke legtg skylda på de andre, du ha masa om at du treng hyller i lang tid, så kom ikke med den du;-) foresten kan jeg få melkebretta?:-D

Torgeir Hauge sa...

Den katalogen stammer ikke tilfeldigvis tilbake til min tid i Torridalsveien vel? I saafall er det paa tide aa rydde litt, Alfred!