tirsdag, januar 03, 2006

Nyttår på Hovden

Her er de endelig, de etterlengtede bildene fra nyttårsfeiringa på Hovden. Ikke så mange, men et lite glimt av feiringa er det i alle fall.

Gåte hadde sin aller aller aller siste konsert EVER på Grendehuset nyttårsaften. Og vi var der på vakt. Plasseringen var så som så, der vi sto på siden av scenen. Men vi hørte bra, og sjøl hadde jeg øyekontakt med Gunnhild en gang ho passerte.

Fyrverkeri er ikke forbeholdt midnatt på nyttårsaften på Hovden. Neida. Der fyres det av batterier i hytt og gevær og det smeller rundt ørene på deg hvis du går i sentrum. Men likevel tok det vanvittig av rundt midnatt, og det smalt über alles og var nærmest lyst som dagen. Og nedi lia var det en eller annen som smalt av en ladning dynamitt. Lett gjenkjennelig på drønnet. Dessverre hadde eg ikke stativ, ei heller god posisjon, så bildene ble ganske dårlig. Men det var gøy å se på! Fyrverkeri er fett.

Her er det Fredrik, Heidi og Tina som skimtes mens de bivåner flere tusen kroner som går i lufta. Og imens tar vaktsjef Yngvi seg en nyttårssigar. En suksess som varte i ca 5 min. Da var den ikke god lenger.

Etterpå bar det inn til lag-Fantasi. En suksess som varte til ca kl 03. Da var spenningsmomentet over. Laget mitt tapte 3 av 3, mens de to andre lagene fordelte seg 2-1. Ellers var det en stille natt, og lysene ble slukket rundt klokken 4.

Hipp hurra og godt nytt år, og alt sånt ;)

Ingen kommentarer: