torsdag, januar 19, 2006

Første intervju etter skaden


Dagfinn Enerly har for første gang uttalt seg til media etter ulykken i serieavslutningen mot Start i slutten av september ifjor. Intervjuet finner du i sin helhet i Dagbladets papirutgave.Tidligere har han bare uttalt seg via pressemeldinger på FFK's hjemmesider. Men nå har han altså åpnet dørene på Sunnås for én avis. Og av alle mulige aviser i hele verden var det altså Dagbladet som fikk æren av å prate med den tidligere FFK-kapteinen.

Til glede for alle som har vært bekymret for fotballspillerens mobilitet kan det bekreftes av Dagbladet at han nå kan bevege venstre arm kontrollert opp mot ansiktet, mens høyre forsatt ikke helt lystrer ordre. Framskritt kommer seint, men de kommer!

Vil igrunn bare oppfordre folk der ute om fortsatt å huske på mr. Enerly. Veien er lang, og han trenger all støtte han kan få.

1 kommentar:

Anonym sa...

halla, egentlig ikke en comment til greia di, men kommentaren på sida mi... henger du med..? ja jeg veit hu er ikke den fødte radio presonlighet, tror jeg kunne ha lagd den bedre (uten å skryte liksom, men hu er litt uinterresant å høre på.. mne de er så sinnykt redde for å sende oss ut en og en, må lksom gjøre alt sammen, er noe forbaska drit. men i dag fikk jeg redigere en tv-sak aleine og nå kommer det seg.. men takk for commenten!