torsdag, januar 19, 2006

Trailer-/ Trønderbart


I forbindelse med et ekspriment som er gjennomført den siste tiden, har jeg innført skjegg-mote. Yngvi startet det egentlig med å legge an smultring Nyttårsaften, og jeg kunne jo ikke være dårligere. Men jeg fant ut at dersom jeg og laget smultring ville jeg bli en kopi. Ikke bra. I tillegg har jeg hatt det før, og ville prøve noe nytt.

Etter som jeg hadde spart siden jul hadde jeg et ganske greit grunnlag å gå ut ifra. V.hj.a. min eminente hår-/ skjeggtrimmer tok jeg busta fatt og friserte iveg. Resultatet var en kryssning av trailer- og trønderbart.

Den ble testet ut på Hovden foregående helg, og høstet stort sett lovord. Igår ble den testet på jobb. Der var det ingen kommentarer what so ever! Sjokkert, for det var flere av jentene på jobb. På Javel ikveld fikk jeg derimot kommentar med en gang jeg kom inn døren. Kristin så på meg, begynte å le litt, og sa: "E du blitt trønder for anledningen?"
Nå har jeg kommet til at barten skal beholdes en stund til, og holdes ved like. For egentlig ser det ganske fett ut. Og jeg ser enda sintere ut enn ellers. Hvis jeg vil...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Temmelig olm på det bildet der får man si...

Kamaget sa...

"rister på hodet" nei og nei... du va no finar uten det skjegge ja ...

Anonym sa...

Bartetrimming er moro! Vi med god skjeggvekst får kose oss med de godene som bare tilfaller oss.

kristinwg sa...

jeg syntes fortsatt at du ligner på han i "kanonball"...