søndag, januar 22, 2006

Ulovlig mye flaks

Idag hadde jeg mer flaks enn noen egentlig har lov til å ha. Hendelsene vil bli omtalt i eufemismer for å overholde taushetsplikt, men hovedtrekkene vil være klare.

Det som skjedde var:
Idag til morran, litt før 9 sto jeg på jobb og fant ut at jeg skulle flytte bilen min til lovlig parkeringsplass. Dvs ca 7m til venstre fra der jeg sto. På veg bort til bilen fikk vi et oppdrag, og bilflyttinga ble utsatt. Oppdraget ble utført i henhold til prosedyrer og alt, og da det var avsluttet fikk vi et nytt oppdrag av noe mindre alvorlig karakter. Dette oppdraget ble også gjennomført før vi igjen var tilbake på basen. Her fant jeg nå tiden moden for å gjennomføre bilflyttingsprosjektet. Men hvor var bilnøklene??

Dette mysteriet ble stående uløst hele dagen. Jeg back-tracket alle mine bevegelser i det aktuelle tidsrommet - mellom kl 9 og kl 1130 - uten noe som helst resultat. Ingen nøkler ble funnet noe sted, hverken ute eller inne. Ei heller i bilen. Hverken min eller firmabilen. Og ingen av de andre hadde sett noen nøkkel ligge å slenge. Faktisk ble oppdragsadresse for det første oppdraget også oppsøkt for å se om de kunne ha fallt ut der. Resultatløst.

Så skjedde det. Rundt halv 5 i ettermiddag kom et oppdrag til Bil 1. Det viste seg at de trengte bistand til objektbæring, og vi responderte. Adressen viste seg å være naboadressen til tidligere nevnte dagens første oppdrag. Uten å tenke mer på det, går vi inn og bistår med det vi kan. Mens objekt ble båret ut til firmabil, legger jeg merke til noe på et lite bord i gangen. En blå liten dings som det sto "Snøgg" på, som var tilknyttet en nøkkel. "Det lignet da mystisk mye på min nøkkel" tenkte jeg. I det vi passerer gjennom døren ser jeg en av de som holdt til på adresse, og spør om de tilfeldigvis har funnet den nøkkelen utenfor tidligere på dagen. Svaret var bekreftende. Den var funnet utenfor ved vegen på formiddagen, og tatt vare på med tanke på om noen savnet den. Gjett om jeg ble glad! Der hadde jeg innstilt meg på å få navn og nummer av Martin for å bestille ny nøkkel imårra. Sikkert medhørende store utgifter. Eller i alle fall utgifter. Og så får jeg nøkkelen servert rett i fanget på det minst tenkelige stedet av alle: Naboadressen til der nøkkelen ble mistet 6 timer tidligere! Uten noen som helst sammenheng.

Hva er oddsen for det?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jøss, og hva er oddsen for det..!!

YFE sa...

Den oddsen finnes ikke.
Jeg har regnet på det og den finnes ikke.

agk sa...

Forces of improbability @ work...