mandag, januar 02, 2006

Ny turnus!

Yngvi sa det så fint på Hovden: "Klausen. Du skifter turnus oftere enn andre skifter undertøy!". Og han har så rett så rett. Etter 1mnd med dagturnus har jeg nemlig skiftet turnus igjen. Tilbake til vanlig 3-delt skift. Og jeg kan endelig begynne å leve litt normalt igjen.

Har ikke sagt så mye om det offentlig, for håpet det var en overgangsperiode, men jeg slet faktisk ganske mye med dagturnusen. Det er ikke så lett å stå opp kl 06 hver dag og motivere seg for å gå på jobb. Og kveldene ble amputert fordi jeg måtte slappe av før neste dag på jobb. Skjønner ikke at store deler av samfunnet er bygd opp etter det mønsteret. Nei, takke seg til varierte arbeidstider!

Forøvrig klarte ikke han vi kaller "Reidar" å si ifra om at jeg hadde skiftet turnus, så jeg fant det ut ved en tilfeldighet igår ettermiddag, rett før avreise fra Hovden. En liten fugl sang meg i øre at ei som heter Marit hadde fått tilbud om dagturnus og takket ja. Dermed ringte jeg jobb for å sjekke om jeg skulle på jobb idag, noe jeg trodde. Men neida, jeg skal ikke på jobb før i mårra kveld! Greit å få beskjed, liksom...

9 kommentarer:

kristinwg sa...

nå har jeg fått meg blog!!! du må legge meg til! den er skikkelig bra:) gudim.blogspot.com

Anonym sa...

Hvis "andre" skifter undertøy hver måned, vil ikke jeg møte disse personene...

Anonym sa...

Er det meg eller er "Reidar" litt rotete. ;oP
Nice med litt kveldsvakter da. Får du helg og?

agk sa...

Nå blir det full 100% turnus, med quelder, netter og helger :D

heidi sa...

Hva med Hovden da? har du helt glemt oss eller??

Kamaget sa...

bra du er tilbake i "vanlig" turnus. Litt lei av kommentaren: kanke skal på jobb imårra, er opptatt vær kveld:-P

agk sa...

Skal på Hovden så ofte det lar seg gjøre. Fordelen med tredelt turnus er at nå kan jeg bytte vakter igjen. Hit og dit. Og siden jeg frilanser på lag 1 bør jeg jo være med opp så ofte som mulig ;)

Anonym sa...

Det Yngvi nok mener her er; "Klausen, du skifter turnus like ofte som Pål og jeg skiftet undertøy på skiferien i Val d Isere i fjor"

Anonym sa...

Men en ting er iallefall sikker.
Det er bare å sette 16 mai fri allerede nå. For da er det kongekamp på stadion. Start ViF. Det kan jo ikke bli bedre nesten. Årh. Gleder meg allerede.