mandag, mai 30, 2005

Greit nok på Ullevaal

Start - 1
Enga - 1

Et helt greit resultat etter dagens kamp mellom tabell-ener og -toer. Riktignok håpa jeg på Start-seier, men når Start ikke klarer å holde tett bakover får vi Enga-hatere ta til takke med poengdeling.

Lars Andresen i Radio Kristiansand (RK), som var på Ullevaal, uttalte at "Vi er fornøyd". En gang på Herman (tidligere program i Petre som ble tatt av pga frekkhet midt på 90-tallet) hørte jeg at de eneste som bruker "vi" om seg selv er Kongen, og folk med bendelorm. Ergo har jeg kommet til den konklusjonen at Lars i Radio Ung har bendelorm. En dum ting å utbasunere på den måten på radio, syns jeg. "Hva mener du nå?" tenker du kanskje? Jo, nå ska du høre:

Start leder tabellen. De har gjort det bra iår. Hvis de skal være fornøyd med 1-1 er det enten fordi de spilte en rævva kamp (noe det ikke hørtes ut som på radio), eller så har de et mindreverdighetskompleks i forhold til Enga. Noe de ikke burde ha. Det er 9. runde av årets liga. At Start leder etter 9. runde betyr at de har vært bedre enn de andre lagene sålangt. Og hvorfor skulle de plutselig bli dårlige mot Enga på Ullevaal? Nei, ærlig talt. En supporter er ikke fornøyd med uavgjort mot laget bak deg på tabellen. De skal KNUSES! I alle fall Enga. Derfor er det bevis på Lars i RK sitt bendelormproblem at han sier "Vi er fornøyd".

1 kommentar:

Anonym sa...

Mindreverdighetskomplekset er høyst reelt, og helt på sin plass.