onsdag, mai 25, 2005

Noen forslag?

Jeg har kommet inn i en stim med lediggang, og sliter litt med frittidssysler. Skal ikke på jobb før på tirsdag, og etter det blir det nok også endel med fritid.

Er det noen der ute som har forslag til hva jeg kan finne på?
Alle forslag vil bli vurdert og evt prøvd. Resultat finner du her etter hvert.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eg har eksamen for tiå, å der e tusen ting eg heller vil gjer enn å lesa. Du kan for eksempel lesa ei gode bog, ei så du har lyst t å lesa, du kan sova, eller sjå på fjernsyn. Du kan gå tur, vandra rundt i byen, sjå ein kjekke film, kjøba nye cd-ar... Nok forslag? Dette e alle ting er har lyst t å jer, men så må eg altså lesa....

Anonym sa...

Hallo in the luk? Lediggang er da vidunderlig? Og du skal slett ikke se bort fra at jeg smyger innom??
Keiner angst...

Torgeir Hauge sa...

Som en gjentagelse av fjorårets formidable flytteinnsats i august, så foreslår eg reunion, da eg skal flytte mandag, tirsdag og onsdag! :)

agk sa...

Hvor skal man flytte? Skal jobbe på tirsdag, men de andre dagene e mulige ;)

Torgeir Hauge sa...

Militæret til høsten, ser du... Så skal flytte tingene mine heim te mor og far. Men eg sjøl skal bo hos ei venninne i sommer - VEGG I VEGG MED BERGEN KINO! :D Gjett om eg har meldt meg opp på pressevisninger da! :) Dumt de alle går på formiddagen, men men... Kjipt du ikkje komme hit!

agk sa...

Vet. Men det kan fortsatt skje undere i løpe a sommeren. En ledig jobb virker jo til å dukke opp i Kystradioen, og da må man søke og satse på intervju ;)