søndag, mai 15, 2005

Ny sambo!

Tidligere i vår opplyste tredjemann i Ungkarsbingen, Geir Kristian (GK) Breivik, at han flytter ut 1. juni og vender nesen mot Drammen og sin Tone. Jeg og Martin bestemte oss for at vi ville forsøke å få inn en ny mann på det ledige rommet. Heller det enn å flytte, for det har ingen av oss råd til per nu. I tillegg er jo boligens beliggenhet ypperlig. Kort vei til butikk, 7/11, Shell, byen, jobb, buss, ja igrunn til alt!

Men før vi igrunn kom særlig igang i jakten på ny leieboer, fikk jeg en SMS av min gode venn Håkon Boge: "Hei. Vet du om noe sted å bo i sommer og neste år?". Hmmm.....tenke....tenke....tenke..... "JA!" Håkon trodde først jeg bare tulla med han, men skjønte etter hvert at tilbudet var en realitet. Så nå på tirsdag var han innom (u)formellt intervju med meg og Martin. Det var ikke som i Idol, for begge parter intervjuet hverandre på ulike områder. Og vi ga den unge mannen en omvisning i fasilitetene, noe han fant meget nyttig. Vi avtalte at han skulle gi beskjed når han hadde bestemt seg, for han hadde nemlig fått et annet tilbud også.

Så, på fredag kl 1540, tikker det inn en ny SMS fra den gode mannen:
"Alfred G. Jeg har bestemt meg for å ta imot tilbudet om å flytte inn hos dere gutta. Gleder meg til å bo sentralt og mer hjemmelig enn nå. Snakkes!"

Det er nærmest overflødig å opplyse om at jubelen sto i taket. Men den gjorde det!
Vår nye sambo flytter inn annslagsvis medio juni.

2 kommentarer:

Torgeir Hauge sa...

Det der va kje verst! :) Bra med skikkelige folk (og ungkarer) til Bingen! Lykke til videre med tilværelsen. Savner dere i grunnen ganske mye... Tar meg selv i å gløtte bortom i sofaen hver gang jeg kommer hjem, for å se om Martin ligger der. Og kikker ubevisst ut på kjøkkenet for å se om noen har rotet der den siste timen (noe som er tilfelle ganske sjelden, siden jeg bor alene nuh), og så savner jeg turene våre til Favoritt-butikken vår, Alfred! Ikke det samme å gå der alene. Men jeg prøver å komme meg videre i livet - tross alt! Og du: Boge er jo en bra mann da! :D

Anonym sa...

Godt for Boge å komme seg bort fra den playboy-tilværelsen han har hatt på Gimlekollen...