onsdag, mai 25, 2005

Mesterlig!!

Da var det klart: Liverpool er Europas beste lag! :D

Jeg må innrømme at jeg ikke så hele kampen. Røde Kors hadde øvelse, så jeg rakk siste 5min av første omgang. Kom til Harveys, der det var stinn brakke, og Milan leda 3-0. Jeg innså nederlaget og tuslet slukkøret ned på Javel med resten av Røde Kors-gjengen. Søstersen sendte sms i eninga om resultatene, og jeg fikk etter hvert tak i tlf. Da det etter 60min sto 3-3 trodde jeg ikke mine egne øyne. Jeg sier til resten hvordan ståa er, og springer rundt hjørne og inn på Etcetra for å se de siste 10min. Det blir etter hvert de siste 40 + straffespark.

Pulsen steg over 150. Blodet koket i kroppen. Og da Dudek tok den siste straffen fra Sjevtsjenko gikk all luft ut av lungene, mens stemmebånda formet lyden av et JAAAAAAAAAA!!!!! Armene føk i været og jubelen brøt løs. Vidunderlig!!!

Resultat: 3-3 (2-3 e.s.k.)

2 kommentarer:

David Andresen sa...

Skal si du er dyktig på oppdateringen! Nydelig seier!

Anonym sa...

Hmm... minner meg mye om min historie. Jeg skrudde av fjernsynet etter 2-0 og satt meg ned og skrev på en sak. Tilfeldig kom jeg over Dagbladet.no hvor det sto 3-3 og klart for ekstraomganger. Unødvendig å si at jeg heiv meg over fjernkontrollen igjen...