onsdag, mai 03, 2006

Flere kurs på gang

Nok en gang skal jeg ta plass i en undervisningssal i forbindelse med kurs. Denne gangen er det opplading til Padi Divemaster (DM). Fra tidligere er jeg, som kjent, Advanced Open Water Diver. Så nå tas steget helt ut for å virkelig gi gass med dykkinga.

Mye av grunnen til dette er at det har åpnet seg en mulighet for dette etter som Yngvi har gått enda et trinn opp på stigen, og blitt instruktør. Dermed er det blitt en ledig slot i DM-gjengen som holder til hos Tom på A-dykk.

Men før jeg kommer dit er det MASSE teori, ca 35 dykk, lesing til øyet blir stort og tørt, og et kurs til.
For å kunne gå opp til DM må jeg nemlig ha PADI Rescue Diver. Kurset her påbegynnes førstkommende mandag. Og etter det vil det nok gå slag i slag med dykking, lesing, pugging, dykking, osv osv helt til målet er nådd. Forhåpentligvis er jeg i havn som DM allerede i juni/juli. Men det kommer selvfølgelig an på hvor kjapt jeg får teorien inn i hodet, og hvordan jeg gjør det ellers på kursene. I motsetning til C1 er jo dette noe jeg faktisk interesserer meg for. Noe som er et riktig så godt utgangspunkt :D

6 kommentarer:

kristinwg sa...

JØSSES, kult! går det snart an å dykke uten tørrdrakt?

tiina sa...

Ikke kjipt, du klater for da:)

YFE sa...

Gratulerer! Dette er jo veldig bra. Når på mandag skal du møte?... eh det skulle kanskje jeg visst... eh det var ikke noe likevel.

Våtdrakt kan du dykke uten hele året, men det er mai hvor det vanlige bytte tar sted. det er ca 8 grader i vannet nå, og det fortsetter å stige.

Anonym sa...

Velkommen i gjengen. Si ifra når du vil dykke jeg er ALLTID klar.

Kristin tror nok det blir kaldt å dykke uten tørrdrakt. Men våtdrakt går greit nå, spess når det er så varmt på land.

Anonym sa...

Og så finner du sikkert alltid noen knagandes kjegaser som vifter med dykkemerkene sine og vil varme deg ;)

Anonym sa...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»