tirsdag, mai 09, 2006

Vår = båtpuss = dugnad

Det har seg jo, som mange allerede vet, at den erverdige Pytten Froskemannklubb har i sin besittelse en båt ved navn "Pytten". Og som så mange andre båter, trenger den en liten oppshining nå før sesongen braker igang for fullt. Idag ble dagen da dette skulle skje, og Martin kalte inn til akutt-dugnad på Boen. I og med at det var så kort varsel, var det ikke så mange som ble med. Jeg tok Klausen bil 2 og suste opp til øvre Tveit, og innfant meg på Hauges Mansion på Boen litt over en time etter at utkallingen kom. Måtte gjøre noen små ærender før jeg kunne dra ut dit, i tillegg til å skifte til propert dugnadstøy.

De siste dagene har jo belemret Sørlandet med strålende sol og vær som tilsvarer juli. Helt fantastisk vær!! Derfor var antrekk for dagen shorts og singlet.

Mens Martin var litt sånn superviser og fikset på Tanja 3, skrubbet, pusset, gnikket og stoffa jeg og Hilde "Pytten". Den var faktisk overraskende lite begrodd etter å ha ligge på sjøen i hele vinter. Men noe var det jo. Så vi tok twisten fatt og gjorde det som måtte gjøres. Nå er den blitt riktig så fin.

Martin har i tillegg fått seg et nytt leketøy, nemlig en lawnblower! Da båtene var tatt, og middagen unnagjort var det tid for en aldri så liten utblåsing på plenen. Og med kyndig hånd blåste han bort alt løvet fra plenen rundt huset, mens jeg og Hilde satt og drøste om løst og fast ved grillen/bordet.
Dermed var Pytten stort sett gjort klar for årets sesong på havet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jøss, for en merkfunderlig overkropp du har AGK.

Uansett...telleren din er borte.

agk sa...

Tenker du på den litt snodige vinkelen i albuen? ;)

Vet. Skjønner ikke hvor den har blitt av...