mandag, mai 08, 2006

Helgen i bilder


Da er nok en helg unnagjort, uten at jeg har gjort noe spesielt på noen som helst måte. Store deler ble, som tidligere nevnt, tilbragt i Indre Agders dype skoger med bivåning av idiotkjøring med styla biler. Fredag kveld sto vi, dvs meg og Espen, stasjonert et eller annet sted i Finsland, et par kilometer inn mot Kilen når du tar av fra veien mot Bjelland, på veg fra Hægeland. For å si det sånn forholdsvis enkelt. Dette var den siste Spetzial Schtrecke for dagen, altså SS3. Det ble mørkt etter hvert, noe som gjorde at bildene ble litt ustødige. Turte ikke bruke blitz da jeg ikke visste om sjåførene ville bli psyket ut av det. Men farten var det lite å si på. Etter hvert hadde de ca 125 bilene som stilte på start klart å grave ca 20cm dype spor ned i grusen.

Lørdag hadde Fredrik tatt over stafettpinnen fra Espen, og vi satte nesen mot Laudal i Marnardal. Her skulle vi etter planen stå ambulansevakt på 2 av dagens Spetzial Schtrecke. SS5 og SS8. Det var nemlig samme løypa som ble kjørt to ganger.
Vi inntok posisjon rett etter start, i overgangen fra asfalt til grus. Noe som medførte en stadig tilsmutsing av uniform og bil av ørsmå stenpartikler og veistøv. Og litt gummirester. Bilene sparte nemlig ikke på kruttet når de dro av gårde i 100-og-alt-for-fort-på-disse- svingete-veiene.
Men alt gikk problemfritt for oss denne dagen. Til og med for de særdeles våryre turtelduene som satt nedenfor oss og var mer opptatt av hverandre enn løpet de lot som de skulle se på. Det var hakket før tøyet røyk før de tok campingstolen og gikk, for å si det sånn.

Andre gjennomkjøring, altså SS8, ble avlyst grunnet en ulykke i en av de andre Spetzial Schtrecke'ne. Så vi fikk slappa litt av i KO sammen med 12 a.k.a. Martin. Her satt han og holdt styr på de andre ambulansene i teig. Noe han gjør godt. Dog litt overraskende at han fortsatt har så mye hår på hodet som han har. Tror lysten til å lugge seg var overhengende til tider...

Søndagen ble tilbragt på Øya, eller Flekkerøy som det står på kartet. Her overvar jeg og Fredrik Fløy mot MK. Sistnevnte tok med seg 3 poeng tilbake til Mandal. Synd, trist, leit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du ikke i det minste oversette SS for Special Stage eller prøve?? Ikke "Spetzial Schtrecke" har du fått tilbake barten eller ;)

Anonym sa...

Silje...hva er nå DETTE å hakke på da?